Suzhou Leyang Technology Co.,Ltd.

Χύτευση εντόμων

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-07-30 14:09:48  Hits: 12

    Η χύτευση με έγχυση είναι μια μέθοδος παραγωγής σχημάτων για βιομηχανικά προϊόντα. Τα προϊόντα συνήθως χρησιμοποιούν καουτσούκ χύτευση με έγχυση και πλαστική χύτευση με έγχυση.  

    Η χύτευση με έγχυση μπορεί επίσης να χωριστεί σε μέθοδο συμπίεσης με έγχυση και με μέθοδο χύτευσης.


Κύριοι τύποι:

1. Καουτσούκ χύτευση με έγχυση: Το καουτσούκ χύτευση με έγχυση είναι μια μέθοδος παραγωγής στην οποία το καουτσούκ εγχύεται απευθείας από το βαρέλι στο μοντέλο για βουλκανισμό. Τα πλεονεκτήματα της χύτευσης με έγχυση από καουτσούκ είναι: αν και είναι μια διαλείπουσα λειτουργία, ο κύκλος χύτευσης είναι μικρός, η απόδοση παραγωγής είναι υψηλή, η διαδικασία προετοιμασίας του τυφλού εξαλείφεται, η ένταση εργασίας είναι μικρή και η ποιότητα του προϊόντος είναι εξαιρετική.


2. Πλαστική ένεση: Η πλαστική ένεση είναι μια μέθοδος πλαστικών προϊόντων. Το τετηγμένο πλαστικό εγχύεται στο καλούπι πλαστικού προϊόντος με πίεση, και στη συνέχεια ψύχεται και χυτεύεται για να ληφθούν διάφορα πλαστικά μέρη. Υπάρχουν μηχανικές μηχανές χύτευσης με έγχυση αφιερωμένες στη χύτευση με έγχυση. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο πλαστικό είναι πολυστυρόλιο.


3. Χύτευση και χύτευση με έγχυση: Το προκύπτον σχήμα είναι συχνά το τελικό προϊόν και δεν απαιτείται άλλη επεξεργασία πριν από την εγκατάσταση ή τη χρήση ως το τελικό προϊόν. Πολλές λεπτομέρειες, όπως προεξοχές, νευρώσεις και σπειρώματα, μπορούν να σχηματιστούν σε ένα στάδιο χύτευσης με έγχυση.



Προηγούμενος: Η τάση ανάπτυξης τ...

Επόμενο: Ποιες είναι οι κύρ...